Globálisan is jön a Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ a következő év elején

xiaomi

A kínai vállalat a következő év elején globálisan is piacra fogja dobni a Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ okostelefont, amit hivatalosan be is jelentettek. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Xiaomi néhány hete mutatta be a Xiaomi Redmi Note 12 szériát Kínában, ami az eladási adatok alapján nagyon népszerű a vásárlók körében.

Valószínűleg ennek hatására a következő év elején a globális piacon is meg fog jelenni a sorozat legerősebb tagja Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ néven, ami sejtésünk szerint elsőként Indiában debütálhat.

A cég a hivatalos bemutatási dátumot közzé is tette, ami nem más, mint 2023 január 5-e, ami nagyon közel van már. Pontos információk arról még nincsenek, hogy hol lesz kapható a termék és milyen áron, a specifikációk viszont már ismertek, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Egyrészt azért, mert a főkamra felbontása 200 MP-es, valamint adott az optikai képstabilizáció is.

Emellett a töltési sebesség itt már 210W viszont a forrás megjegyzi, hogy ez a specifikáció valószínűleg Kína specifikus lesz, így a globális piacon a 120W-os töltés lesz az elérhető.


Forrás