Hamarosan bemutatják a Xiaomi Redmi Note 11S telefont

xiaomi

A Xiaomi a következő év elején egy újabb okostelefont dobhat piacra, ami majd Xiaomi Redmi Note 11S néven jelenhet meg. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

crypto50

a Xiaomi a napokban mutatta be a Xiaomi 12-es sorozatot, amik a csúcskategóriát képviselik. A következő év elején viszont jön egy új, közép kategóriás okostelefon, Xiaomi Redmi Note 11S néven. Az előd modell, idén márciusban mutatkozott be a nemzetközi piacra, de úgy tűnik, hogy az újdonsággal előbb találkozhatunk a boltok polcain.

A Xiaomi Redmi Note 11 sorozat jelenleg már 3 tagot számlál Kínában. Ezeket követte a Xiaomi Redmi 11T és hamarosan érkezhet a fentebb említett modell. A készülék modellszáma már ki is szivárgott, ami itt olvasható: A 2201117SG. Az okostelefon már több tanúsítványi oldalon is feltűnt, így joggal feltételezhető a készülék érkezése.

xiaomi

A forrás kiemeli, hogy a Xiaomi Redmi Note 11S készüléknek összesen négy változata van, ami a különböző tárhelyű kiadásokra vonatkozhat. Sajnos egyelőre még nem tudunk semmit az új készülékről, hiszen a tanúsítványok semmilyen specifikációra nem mutatnak rá bennünket, így ezekre az információkra még várnunk kell.

További információk szerint napokon belül bemutatkozhat a Xiaomi Redmi Note 11 Pro, a Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus, valamint a Xiaomi 11i és Xiaomi 11i Hypercharge okostelefon is.

Kíváncsian várjuk a készüléket és tesztelni is szeretnénk, amint van rá lehetőség.


Forrás