Hamarosan érkezhet a Xiaomi Mi Band 6

A Xiaomi nagy sebességgel dobja piacra a készülékeket, mind okostelefonok, mind kiegészítők terén. A Xiaomi Mi Band 5 tavaly júliusban jelent meg, és egyes források szerint hamarosan érkezhet az újabb verzió is.

A Xiaomi Mi Band széria nagy népszerűségnek örvend világszerte, hiszen jó áron kínálnak hosszan tartó üzemidőt, kialakítást és tudást. A Xiaomi előző generációs karkötője olyan tulajdonsággal bír, mint az AMOLED kijelző, 14 napos üzemidő, 11 féle sport figyelése, Női menstruációs ciklus figyelés és 5 ATM vízállóság. Ez tavaly 16.000 Ft körüli áron jelent meg Magyarországon.

A cég új generációs okoskarkötője egyes források szerint nagyobb kijelzővel fog rendelkezni és pontosabb edzésfigyeléssel. A készülék modellszáma: XMSH15HM. A kiszivárgott fotók alapján a dizájn megegyezik az előző szériával, esetleg a kijelző méretét növelhették. A töltésért az előző modellhez hasonlóan mágneses töltő felelhet majd, ami a dobozban lesz megtalálható. Ez kényelmesebbé teszi a töltést a bölcsős megoldásoknál. Egyes hírek szerint a készülék megkapja az SpO2 szenzort, tehát képes lesz véroxigénszint mérésre is. Emellett bele lesz építve az Alexa mesterséges asszisztens is. Továbbá kapunk alvásfigyelést, pulzusmérést, beépített GPS-t és további 30 sportolás nyomon követési módot. Ilyen sportok lehetnek például a kosárlabda, zumba, krikett és a kick-box.

A megjelenés pontos dátumáról és árakról még nincsen hivatalos információnk.

Forrás