Hamarosan érkezhet a Xiaomi Mi Note 11 sorozat

note 10

A Xiaomi idén még készül nagy dobásokra és ezt a szivárgások is megerősítik. Most a Note 11 szériáról érkezett néhány információ.

INLOCK

A Xiaomi 2019-ben mutatta be a Mi Note 10 sorozatot, ami nagy sikert hozott a vállalat számára. Olyan specifikációkkal volt felvértezve a Pro modell, mint a hajlított AMOLED kijelző, 5260 mAh-es akkumulátor vagy éppen a 108 MP-es főkamera.

A tavalyi évben kimaradt a sorozat folytatása, idén viszont megérkezhetnek a széria következő tagjai. Ezek a Mi Note 11 és a Mi Note 11 Pro. szivárgások azt állítják, hogy mindkét verzió 90 Hz képfrissítésű OLED kijelzővel lesz felszerelve. A sima változat a Qualcomm Snapdragon 778G vagy 780G lapkakészletét kaphatja meg, míg a Pro modell a Snapdragon 870-et.

note 10

Kamerák tekintetében a Mi Note 11 egy 64 MP-es főkamerát, míg a Pro modell feltételezhetően a Samsung egyik 108 MP-es szenzorát kaphatja meg. Ráadásként egy 5X optikai zoom lencse is belekerülhet a készülékbe.

A szivárogtató azt is állította, hogy a Samsung által készített 200 MP-es érzékelő a Mi 12-be kerülhet bele először. Addig viszont érkezni fog a Xiaomi Mi MIX 4 is, ami maradhat a Mi 11 Ultránál bevált 50 MP-es ISOCELL GN1 szenzornál.

A hivatalos megjelenésekről és árazásról egyelőre nem érkezett információ. Mi biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan ezek is ki meg fognak jelenni.


Forrás