Hamarosan érkezhet a Xiaomi Redmi 11A

xiaomi

A kínai vállalat hamarosan bemutathatja a Xiaomi Redmi 11A okostelefont, ami a belépő kategóriába fog tartozni. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Xiaomi idén rengeteg okostelefont dobott piacra minden kategóriában, hamarosan pedig újabb készülék érkezhet a szivárgások szerint az olcsóbb árszegmensbe.

A Xiaomi Redmi 11A, ha egy jó árat fog megkapni, népszerű lehet, akár csak az előd modellek, viszont erre kevés az esély a jelenlegi körülmények között. Viszonyításképpen érdemes elmondani, hogy a Xiaomi Redmi 9A durván 40.000 Ft alatt nyitott itthon, most pedig ugyan ez a termék 55.000 Ft a hivatalos viszonteladóknál, ami nem tükrözi a készülék tudását.

A Xiaomi Redmi 10A valószínűleg ezért sem kapott nagy visszhangot, de talán majd az új kiadásnál lehet változás, ami új dizájnnal érkezhet majd meg. Sajnos pontos információkat egyelőre még nem tudunk a készülékről, hiszen a szivárgás leginkább arról szól, hogy bejegyezték a terméket egy 22120RN86C modellszámmal.

A forrás szerint hardveresen hasonló képességekkel fog rendelkezni, mint a Redmi 10A, amiben egy MediaTek lapka munkálkodik, az akkumulátor kapacitása pedig 5000 mAh-es lesz. Ha a közeljövőben megtudunk valami információt a készülékkel kapcsolatban, megírjuk majd nektek.


Forrás