Hamarosan érkezhet a Xiaomi Redmi Note 11 Pro 2023?

xiaomi

A kínai vállalat a szivárgások szerint már dolgozik a Xiaomi Redmi Note 11 Pro 2023-as kiadásán, amiről már több mindent is megtudhattunk. Mutatjuk, hogy miben változhat az előd modellhez képest.

A Xiaomi idén tavasszal mutatta be a Xiaomi Redmi Note 11 Pro okostelefont, ami drágábban érkezett, mint az előd modell, ehhez képest nemhogy javult volna a hardverben a processzor, jelentősen romlott a MediaTek Helio G96 személyében, így például 4K-ban sem lehet videózni vele.

A napokban megjelent szivárgások szerint ugyan ez a sors várhat a Xiaomi Redmi Note 11 Pro 2023-ra is, ugyanis itt is egy gyengébb hardver dolgozhat majd a készülékben, aminek valljuk be nem sok értelme van. Ez a  jelek szerint a Snapdragon 712 lapka lesz.

Talán ez akkor lenne elfogadható, ha jelentősen csökkenne a készülék ára az előd modellhez képest, de valószínűleg nőni fog, nem csökkenni.

Kinézétre teljesen megegyezhet majd a Xiaomi Redmi Note 10 Pro okostelefonnal, hiszen a kamerasziget szinte teljesen ugyan az lesz. Persze pontos képeink még nincsenek róla, de ha így van, akkor ez egy összetákolt okostelefon lesz, ami biztosan nem fog megjelenni majd az összes piacon.


Forrás