Hivatalosan is bejelentették a következő Apple eseményt

apple

Már több találgatás és hír érkezett arról, hogy mikor mutathatják be a legújabb Apple termékeket. Most hivatalosan is megerősítette a cég a végleges dátumot.

crypto50

Az amerikai cég minden évben ősz környékén mutatja be legfőbb termékeit. A hírek szerint idén érkezik az Apple Watch Series 7, az iPhone 13-as széria és a legújabb generációs iPad-ek is.

Persze hivatalosan csak azt kommunikálták, hogy egy Apple esemény lesz, viszont szinte biztosra vehetjük a fentebb említett állítást. A bemutató pontos dátuma a hivatalos képen elérhető, ahol feltüntetik, hogy vagy az apple.com vagy az Apple TV applikáción keresztül nézhető.

apple

Az iPhone 13-as sorozat számos újítást tartogat, köztük a 120 Hz-es kijelző képfrissítést és az erősebb lapkakészletet is. Szoftveres fronton jöhet az iOS 15, ami új lehetőségeket és élményeket hozhat el a felhasználóknak. Természetesen majd az előd készülékeken is használni lehet a rendszert.

Az Apple Watch legújabb kiadása vékonyabb és nagyobb lehet, mint társai. Ezen felül az akkumulátor kapacitása is jóval nagyobb lehet. Szó volt róla, hogy idén akár jöhet a vérnyomás mérés is, de ez a legutóbbi pletykák szerint jövőre tolódik.

Árazás tekintetében egyelőre nincs információnk, viszont a tavalyi árakhoz hasonlóra lehet majd számítani.


Forrás