Idő előtt szivárgott ki videó az LG G7-ről

írta: remake

Nem érhetett senkit sem meglepetésként, hogy az LG az MWC nem mutatta be az idei első csúcsmobilját. A cég mobilos részlegének vezetője már korábban nyilatkozott attól, hogy idén új stratégiát fognak alkalmazni és nem jönnek új eszközzel pusztán csak azért, hogy reagáljanak a vetélytársakra.


Annak ellenére, hogy az LG G7-et nem ismerhettük meg Barcelonában, mégis ott volt a kiállításon, de csak egy szűk réteg tekinthette meg. Nem tudta megakadályozni az LG, hogy ne szivárogjon ki semmi a mobilról. Bár szinte biztosra vehető, hogy egy prototípus van a következő videón, ennek ellenére nagyon hasonló lehet majd a végleges változat. Szinte már egy kész telefont láthatunk a felvételeken és felfedezhetőek rajra a cég sajátosságai is.

A kijelző felső részén van egy betüremkedés, akárcsak az iPhone X esetében, de ezt a szoftver néha ügyesen elrejti a szemünk elől. A forrás szerint 6 hüvelykes OLED kijelzője van a mobilnak, lekerekített sarkakkal és 3120×1440 pixeles felbontással. A képarány 19,5:9-es a pixelsűrűség pedig 572 ppi, ezzel pedig a Galaxy S9-et is felülmúlja az LG zászlóshajója. Az előlapon van egy 8 megapixeles nagylátószögű szelfi kamera, míg hátul kettő darab 16 megapixeles egységet találunk f / 1,6 rekeszértékkel.A burkolat alatt Snapdragon 845 lapka és modelltől függően 4/64 GB vagy 6/128 GB memória található. Az akkumulátor kapacitása 3000 mAh, ami azért elég kicsinek tűnik egy ekkora kijelző és ilyen hardveres összetevők mellé. Az LG G7 megjelenésére valamikor nyáron számíthatunk, az árazást tekintve valamivel a G6 fölé kerülhet majd a készülék.