Így néz ki a Xiaomi Mix 4

xiaomi

Ahogy bemutatták a készüléket rá egy napra már szét is szerelték. Mutatjuk, hogyan is néz ki a Xiaomi Mix 4 belülről és bemutatjuk a legfontosabb specifikációkat.

INLOCK

A Xiaomi bivalyerős készüléket jelentett be a napokban. Az új telefon a legújabb Snapdragon 888+ lapkakészletet kapta meg. Viszont nem csak ez az ütős benne, hanem a töltési sebesség is, ami itt is 120W vezetékes töltést támogat.  Emellett pedig a szelfi kamerát a kijelző alá építették, így végre a Xiaomi-nak is van ilyen kamerával felszerelt készüléke.

A készülék anyaghasználata kiváló, hiszen kerámia hátlapot és fém keretet kapott meg. Az előlapon egy 6,67 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED kijelző kapott helyet, amibe bele építették a szelfi kamerát. Ez 20 MP felbontású lett.

xiaomi

A hátlapon egy 108 MP-es főkamera, egy 8 MP-es 5X optikai zoom-al rendelkező telefotó lencse és egy 13 MP-es ultraszéles látószögű kamera szerepel. Az adatokból ítélve ez a telefon nem fogja megverni a cég csúcskészülékét a Xiaomi Mi 11 Ultra mobiltelefont.

Az akkumulátor 4500 mAh-es, amit 120W-os vezetékes töltéssel a cég szerint 15 perc alatt fel lehet tölteni. A telefon vezeték nélküli töltésre is képes, aminek a maximális sebessége 50W.

Hardveres fronton viszont a legerősebb telefon lehet a mezőnyben, hiszen a fent említett Snapdragon 888+ processzor a jelenlegi legerősebb lapka. Mellé társul 8GB vagy 12 GB RAM belső tárhelytől függően, ami 128 GB, 256 GB és 512 GB-os lehet. A telefon csupán cseppállósággal rendelkezik, így elmarad a versenytársaitól ilyen tekintetben.

Hivatalos árazástól és értékesítési időpontról egyelőre nincs hír, se arról, hogy a készülék elérhető lesz-e Magyarországon.


Forrás