Így tudod beállítani a kétlépcsős azonosítást az Apple ID-hoz

A kétlépcsős azonosítás nagyon hasznos dolog, melyet már az összes magyarországi Apple ID-n lehetséges beállítani. Így mások nem tudnak belépni ID-kal anélkül, hogy SMS-ben vagy egy megjelölt biztonságos készüléken fogadott kód megadásával ne erősítettük volna meg. Ezt csupán néhány kattintással lehetséges beállítani.

Az appleid.apple.com oldalon bejelentkezve saját felhasználónevünkkel és jelszavunkat megadva, jobb oldalt alul látható a Two-step avagy kétlépcsős azonosítás.

Screen-Shot-2016-03-07-at-12.48.46-700x387.pngA továbbiakban nincs más dolgunk csak az, hogy kövessük a felajánlott lépéseket. A végén pedig semmiképp sem felejtsük el a megadott visszaállító kulcsot, mert ez nagyon fontos! Amennyiben a későbbiekben nem lesz meg a megadott kulcs nem lesz lehetőségünk belépni az Apple ID-nkkal és ebben a gyártó sem tud segíteni.

Ezért erősen ajánlott, hogy valahová írjuk fel és tegyük el biztos helyre.

A kétlépcsős azonosítás bekapcsolását követően a felhasználónév és jelszó megadásával már csak az SMS-ben vagy a biztonságosnak megadott készülékre érkező kód beírásával tudunk belépni.

MEGOSZTÁS