Irdatlan mennyiségű RAM-mal jön a Xiaomi Mi 10 Pro

xiaomi-cover

Egy képernyőfotónak köszönhetően elég sok információ kiszivárgott a Xiaomi hamarosan érkező csúcsmobiljáról a Xiaomi Mi 10 Pro-ról.


Mint tudjuk a Xiaomi rövid időn belül elindítja a Mi 10 szériát. Az eddigi információk alapján februárban debütáló mobilok Snapdragon 865 processzorral fognak érkezni. A külső tekintetében azért vannak ellentmondások, így a dizájn még kérdéses. A hardverspecifikációkat illetően pedig újabb információkat kaptunk, melyek láthatóan Kínából származnak. Egy képernyőfotónak hála több mindent is megtudtunk a Xiaomi Mi 10 Pro-ról. Eszerint a készülék 5250 mAh-s akkumulátorral fog rendelkezni. A hátlapján pedig valóban 108 megapixeles főkamera lesz, amit 16+12+5 megapixeles modulok egészítenek majd ki.

mi-10-pro

A képernyőképből kiderült az is, hogy a Mi 10 Pro egy 6,4 hüvelykes Full HD+ felbontású megjelenítővel fog rendelkezni. Valamint nagyon úgy néz ki, hogy nem a Xiaomi Black Shark 3 lesz az első mobiltelefon, ami 16 GB RAM-mal fog rendelkezni. Ugyanis a fenti fotó alapján ez a Mi 10 Pro lehet. Az extra mennyiségű memória mellé 512 GB tárhelyet kapunk, ennél persze már többel is találkoztunk, így ez nem mondható nagy újdonságnak. Az eddig kiszivárgott információk alapján a Xiaomi Mi 10 széria február 11-én fog bemutatkozni.

Ha minden igaz, akkor akár 65W-os gyorstöltéssel is tölthetjük majd a Mi 10 Pro akkumulátorát, így pedig nagyjából 30 perc kell majd a teljes töltöttséghez.

16 GB RAM-al jön idén az egyik kínai gyártó mobilja

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.