Ismeretlen Huawei telefon bukkant fel négy kamerával

Egyszer már hallhattunk a Mate 10 Lite-ról, a specifikációk alapján akár ez az eszköz is járhatott a napokban a Kínai Hírközlési Hatóságnál.


Egyenlőre azért még nem tiszta, hogy pontosan melyik készülékről van szó, mivel most valami oknál fogva csak annyit tudunk, hogy egy okta-core processzort rejt magában az újdonság. A készülék kijelzője 5,9 hüvelykes, 1080 x 2160 felbontású panel, ami 18: 9 képaránnyal rendelkezik. Méreteiből adódóan egy picivel nagyobb mint a Xiaomi Mi Mix 2, mivel 156,2 x 75,2 x 7,5 milliméteres, súlya pedig 164 gramm. A képek alapján egyértelműen megállapíthatjuk, hogy fém házzal rendelkezik, melyben egy 3240 mAh-s akkumulátor kapott helyet.

A hátlapon 16MP + 2MP kamerákat találunk, elől pedig szintén kettő modul helyezkedik el, ezek 13 és 2 megapixelesek. A rendszermemória terén 4 gigabájtot kapott, a tárhely mérete pedig 64 gigabájt. Annak ellenére, hogy van elég infó a telefonról, nem igazán lehet tudni, hogy mégis melyik Huawei mobilról lehet szó. A Mate 10 bemutatójára már csak egy hónapot kell várnunk, talán akkor már többet megtudunk erről a készülékről is.