Jó hír érkezett a Xiaomi okostelefonok rajongóinak

A kínai vállalat a napokban egy fontos hírt jelentett be a legújabb csúcs okostelefonjával kapcsolatban, aminek sokan örülhetnek. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Xiaomi idén több csúcs okostelefont is bemutatott, köztük a legújabb hajlítható kijelzős okostelefonjukat, de az igazán nagy dobás a Xiaomi 12 Ultra és a Xiaomi 12S Ultra lett, amit viszont csak Kínában vásárolhatna meg a felhasználók, ugyanis globális értékesítés nincs a termékekből.

Kijelenthetjük, hogy ezek a termékek a vállalat zászlóshajói, így sokan biztosan bánják a világban, hogy nem kaphatóak ezek a készülékek. Persze azt azért hozzá kell tenni, hogy ezek a termékek még Kínában is nagyon drágák, így, ha például véletlen elérnének a Magyarországi piacra is, biztosan 600.000 Ft feletti árazást kapnának.

A napokban a Xiaomi vezérigazgatója az üggyel kapcsolatban egy fontos bejegyzést osztott meg a Twitter fiókjában, amiben azt mondja, hogy a következő Xiaomi Ultra okostelefon a globális piacon is meg fog jelenni. Ez pedig a forrás szerint a Xiaomi 13 Ultra lehet majd. Bővebb információt sajnos erről még nem tudunk, sem arról, hogy a kínai vállalat mikorra tervezi bemutatni a következő nagy dobását, de abban biztosak lehettek, hogyha megtudunk valamit, megosztjuk majd veletek.


Forrás