Jön a Xiaomi Redmi 12C

xiaomi

A kínai vállalat a szivárgások szerint hamarosan bemutathatja a Xiaomi Redmi 12C okostelefont, amiről most szivárgások érkeztek. Mutatjuk, hogy mit kell erről tudni.

A Xiaomi idén mutatta be a Xiaomi Redmi 10C okostelefont, ami Magyarországon is kapható a hivatalos viszonteladóknál. Az előd modellhez képest jóval magasabb áron nyitott, ami meg is látszik az eladási adatokon, emellett árban nagyon közel van a Xiaomi Redmi Note 11 készülék is, ami házon belül sokkal jobb választás.

A legújabb szivárgások szerint a kínai vállalat már dolgozik a termék utódján, ami Xiaomi Redmi 12C néven érkezhet meg, ezek szerint a Xiaomi Redmi 11C kiadás kimarad most a portfólióból.

Forrás:gizmochina

A készüléket egy IMEI adatbázisban találták meg, amiből kiderült, hogy a MIUI 13 rendszert futtat alapból, a forrás pedig azt is megjegyzi, hogy ugyan úgy belépő szintű lesz, mint az előd modellek.

Sajnos egyelőre más információ nem szivárgott ki a készülékről, abból tudunk kiindulni, hogy hardveresen egy Snapdragon 680 dolgozik a Xiaomi Redmi 10C-ben, így hardveresen az is lehetséges, hogy marad ez a lapka. Érdekességként még elmondható, hogy hamarosan érkezhet a Xiaomi Redmi 11A is, ami szintén a belépő kategóriában fog szerepet vállalni.


Forrás