Képeken a Xiaomi 13 Pro

xiaomi

A kínai vállalat hamarosan piacra dobhatja majd a Xiaomi 13 sorozatot, köztük a Xiaomi 13 Pro készüléket is, amit most képeken is megtekinthetünk. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Xiaomi valamikor az év végén mutathatja be a Xiaomi 13 sorozatot, a tervek szerint november környékén, viszont pontos dátumot egyelőre még nem tudunk, de ha elsőként akarnak Snapdragon 8Gen2 SoC lapkával felszerelt okostelefont bemutatni, akkor sietniük kell.

A Xiaomi 13 Pro lehet a legerősebb készülék a megjelenő okostelefonok közül, amit most képen is megtekinthetünk.

A dizájn nagyon hasonlít az előző generációs termékhez a hátlapon, viszont a kamerasziget kicsit megváltozik, amik közül a főkamera 200 MP-es lehet majd, ha a Xiaomi 12T sorozatból indulunk ki, persze azért ez attól is függ, hogy hogyan fogadják az utóbbi modelleket. A szelfi kamera Infinity-O kivágásban helyezkedik el, aminek a felbontása még egyelőre nem ismert.

A kijelző egy 6,7 colos QHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű Samsung AMOLED panel lesz, ami lekerekített szélekkel rendelkezhet majd. Ha visszatérünk a hardveres specifikációkhoz, akkor elmondhatjuk, hogy a Snapdragon 8Gen2 SoC mellé 12 GB RAM társulhat, ami mellé 3 GB virtuális RAM is használható lesz.


Forrás