Képeken a Xiaomi Redmi 10

redmi 9

A Xiaomi újabb termékkel fogja bővíteni a kínálatát a közeljövőben. Mutatjuk, hogy milyen specifikációt kaphat a legújabb Redmi 10.

INLOCK

A kínai vállalat a tavalyi évben mutatta be a Xiaomi Redmi 9 készüléket, ami nagy sikernek bizonyult, hiszen jó áron kínál megfelelő teljesítményt és nagy akkumulátort kapacitással rendelkezik. Hamarosan érkezhet az utód a szivárgások szerint, hiszen szinte már mindent tudni lehet az új telefonról, sőt még render képeken is láthatjuk.

A termék egy 6,5 colos FHD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű kijelzőt kap meg, amin még egy 8 MP-es szelfi kamera kap helyet. Hardveres fronton egy új MediaTek processzor, a Helio G88 és 6 GB RAM dolgozhat a készülékben 128 GB belső tárhely társaságában, amit szinte biztosan tovább lehet bővíteni MicroSD kártya segítségével.

redmi 10

Kamerás fronton sem lehet majd elhanyagolni a mobiltelefont, hiszen a hátlapon egy 50 MP-es főkamera, egy 8 MP-es, valószínűleg széles látószögű kamera és két darab 2 MP-es érzékelő kaphat helyet.

Az akkumulátor kapacitás maradhat az 5000 mAh az előd modellhez hasonlóan. Ezt 18W-os maximális sebességgel lehet majd feltölteni. Szoftveres fronton Android 11 futhat a készüléken a MIUI 12-vel megspékelve.

A képek szerint érkezhet a készülék fekete, fehér és kék színben egyaránt. Hivatalos árazásról és megjelenésről egyelőre nincs információ.


Forrás