Készül a Xiaomi 13 és a Xiaomi Redmi Note 12 sorozat is

xiaomi

A kínai vállalat a szivárgások szerint, már készíti a következő évi okostelefonjait, amit egy jelentés be is bizonyít. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről az információról.

A Xiaomi az idei évnek nagy tervekkel látott neki, de az eladási adatok szerint eddig nem tudták megdönteni a saját csúcsaikat, ellenben rengetek okostelefont dobtak piacra minden kategóriában.

Megjelent a Xiaomi 12 sorozat, ami már több tagot is számlál, mindezek mellett a Xiaomi Redmi Note 11 sorozat is legalább 6 taggal rendelkezik és még egy új hajlítható kijelzős okostelefonnal is találkozhattunk.

A következő széria, ami globálisan is kapható lehet, az a Xiaomi 12T sorozat, ami Snapdragon 8Gen1 SoC lapkával kerülhet forgalomba, valamikor az ősz folyamán. Igaz, hogy még ezek a készülékek sem kerültek bemutatásra, de a szivárgások már arról szólnak, hogy a vállalat már készíti a Xiaomi 13 sorozatot és a Xiaomi Redmi Note 12 sorozatot is, amik a következő év termékei lehetnek. Előbbi akár viszont már decemberben is megjelenhet Kínában, ah az előd modellből indulunk ki.

Eddig azt már szinte biztosra vehetjük, hogy a Xiaomi 13-as sorozatnak, legalább egy tagja Snapdragon 8Gen2 SoC lakpával érkezhet majd meg, amit a Qualcomm valamikor novemberben dobhat majd piacra.


Forrás