Két Xiaomi Redmi Note okostelefon érkezhet hamarosan

A kínai vállalat hamarosan két új Xiaomi Redmi Note okostelefont is a piacra dobhat a legújabb szivárgások szerint. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

A Xiaomi még ebben a hónapban is több okostelefont bemutatott, köztük a Xiaomi 13 és Xiaomi 13 Pro okostelefont, viszont a következő év elejére is már jóformán be van táblázva a cég, ugyanis a jelek szerint több készüléket is piacra dobhatnak hamarosan.

A forrás szerint jön a Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G és a Xiaomi Redmi Note 11 Pro 2023.

A készülékek mind megtalálhatóak az NBTC tanúsítványban, amiből több dolog is kiderült róluk. Egyrészt az, hogy ugyan az a két termék modellszáma. Ez valószínűleg nem elírás, így ebből arra lehet következtetni, hogy a két termék megegyezik, csupán egyes piacokon eltérő néven jelenhet meg.

Az is kiderült, hogy hardveresen egy Snapdragon 732G fog a készülékben dolgozni 8 GB RAM társaságában. Szoftveresen alapból Android 13 alapokon futó MIUI 13 fog futni a készüléken, ami természetesnek mondható. A kijelző felbontása FHD+ lesz, az előd modellekből kiindulva pedig AMOLED panel, ami akár 120 Hz-es képfrissítéssel is rendelkezhet majd.


Forrás