Kiderül mikor debütálhat az iPhone 12 széria

iPhone-12-cover

Nem hivatalos forrás árulkodott arról, hogy mikorra várhatjuk az iPhone 12 széria bemutatóját és kiderült az is, hogy a telefonok mellett milyen eszközökkel ismerkedhetünk még meg.

Az elmúlt néhány hónapokban már elég sok információ kiszivárgott az iPhone 12 szériáról. Az eddig napvilágot látott híreknek köszönhetően már a fontosabb jellemzők ismertek és a dizájn is kitudódott. Annak ellenére, hogy korábban azt lehetett hallani, hogy a koronavírus miatt csúszni fog az iPhone 12 modellek bemutatója egy most közzétett bejegyzés szerint úgy tűnik, hogy ez mégsem lesz így.

Apple

Az iHacktu Pro szerint ugyanis a szokásos időpontban fogunk megismerkedni az iPhone 12 sorozattal, méghozzá szeptember 8-án. Véleményük szerint ezen a napon megismerkedhetünk még az új Apple Watch-al, AirPower töltővel és egy új iPad-ot is bemutatnak. Nyilvánosságra hozták azt is, hogy október végére is terveznek a cupertinoiak egy bemutatót, ahol az új iPad Pro-t valamint asztali Mac számítógépet és macbookokat mutatnak majd be a közönség számára. Természetesen a ezt a hírt még hivatalos forrás nem erősítette meg, így az sem kizárt, hogy másik napon leplezik le őket.

A fentieken kívül egy másik forrás arról számolt be, hogy változni fognak az Apple mobilokhoz járó Lightning kábelek. Állítólag az idén érkező iPhone készülékekhez már nem gumi bontású kábeleket fogunk kapni, hanem fonottakat, méghozzá féket és fehér színben is beszerezhető lesz. Hivatalosan egyébként ezt sem erősítették meg, de az elkövetkezendő hetekben biztosan hallunk még a fentiekből amennyiben azokból valami meg fog valósulni.