Kiderült, hogy mikor érkezik az új MacBook Pro

apple

A napokban megjelent szivárgás szerint megvan, hogy mikor dobhatja majd piacra az Apple a következő generációs MacBook Pro készüléket. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Az amerikai vállalat idén az összes készüléket bemutatta, amit forgalmazni kíván az év hátralevő részében. Ezt maga a cég vezérigazgatója Tim Cook erősítette meg az előző negyedéves időszak értékelésénél.

Az értekezleten nyomatékosan kijelentette azt is, hogy idén már nem érkezik MacBook Pro készülék, hasonlóképpen, mint tavaly.

Állítólag az új modell bemutatása a következő év elejére eshet, ami nem túl meglepő, az viszont már annál inkább, hogy a spekulánsok szerint 2023 január és március között mutathatják majd be az új termékeket, ami eltér az eddigi megszokott tendenciától, ugyanis az Apple március előtt nem szokott semmilyen terméket piacra dobni.

A készülékek nagy újítása az M2-es processzor lesz majd, ami a kis és nagy modellben is szerepelni fog majd. A forrás azt is kiemeli, hogy az új iOS 16.2 és az új iPadOS 16.2 is várhatóan decemberben megérkezik a felhasználók készülékeire, viszont pontos információink erről még nincsenek, de amint megtudunk valamit megírjuk majd nektek.


Forrás