Kiderült, mikor jelenik meg a Xiaomi 12T sorozat

xiaomi

A kínai vállalat hamarosan bemutathatja legújabb készülékeit, köztük a Xiaomi 12T sorozatot, amiről már régóta pletykálnak. Mutatjuk, hogy mit tudunk róluk és mikor jelenhetnek meg pontosan.

A Xiaomi 12T sorozatról már néhány hónapja olvashatunk a szivárgásokban és eddig úgy volt, hogy szeptemberben fognak bemutatkozni az új termékek.

A legújabb jelentések szerint viszont ez nem így lesz, csúszik a megjelenés és valamikor októberben kerülhet sor a globális bemutatóra. Azt egyelőre viszont még nem tudni, hogy pontosan mikor és milyen áron fognak megjelenni.

A forrás szerint lehetséges, hogy ebben a hónapban fogja hivatalosan is megerősíteni a gyártó, hogy az új termékek valóban érkezni fognak és talán már a pontos dátumot is megtudhatjuk. Az új okostelefonok mellett állítólag debütálni fog a Redmi Pad táblagép és a Redmi Buds 4 Pro vezeték nélküli fülhallgató is, amiről nem sokat lehet tudni.

A Xiaomi 12T Pro, ha hihetünk a szivárgásnak egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapkát fog megkapni, a sima variáns pedig egy MediaTek Dimensity 8100 Ultra lapkakészletet. Előbbi modellnél az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es lesz, amit egy 120W-os töltővel lehet tölteni vezetékesen. Ha a mai piaci árakat tekintjük alapul, akkor biztosak lehetünk abban, hogy ezek mellett a specifikációk mellett, nem fognak megállni a termékek árai 300.000 Ft alatt.


Forrás