Kiderült milyen processzorral érkezik a Xiaomi Redmi K60

xiaomi

A kínai vállalat hamarosan bemutathatja a következő generációs csúcskészüléket, Xiaomi Redmi K60 néven. Mutatjuk, hogy milyen processzorral lesz felszerelve a termék.

A Xiaomi minden évben az év végén leplezi le a Xiaomi Redmi K széria tagjait, amik leginkább arról híresek, hogy erős hardverrel érkeznek elég jó árazással.

Az idén érkező Xiaomi Redmi K60 sorozatról már számos szivárgás érkezett, a napokban pedig az is megjelent, hogy a sima Xiaomi Redmi K60 milyen hardverrel érkezik meg.

Ezek a termékek többnyire a kínai piacon kaphatóak, így a cég előszeretettel használja a MediaTek lapkáit, amit olcsón be tud szerezni helyben, így a készülékek árai is kedvezőbbek, mint más piacokon. A forrás szerint hardveresen egy MediaTek Dimensity 8200-as lapka fog dolgozni benne. A kijelzőről is már van információnk, ami egy QHD+ felbontású panel lesz, minden bizonnyal AMOLED és minimum 120 Hz-es képfrissítéssel fog rendelkezni.

Az akkumulátor kapacitása 5500 mAh-es lesz, ami 30W-al lesz tölthető vezeték nélkül, vezetékesen pedig 67W-al. A sorozat legerősebb tagjánál pedig az is várható, hogy a nemrég megjelent 210W-os töltés fog szerepelni a készülék neve mellett. Egy kínai forrás szerint pedig a terméknél megjelenhet a dinamikus sziget, amivel az iPhone 14 Pro készülékeknél találkozhattunk először.


Forrás