Kiszivárgott a Xiaomi 13 Ultra kameraspecifikációja

xiaomi

A kínai vállalat a következő évben mutathatja be a Xiaomi 13 Ultra készüléket a szivárgások szerint, mi pedig mutatjuk, hogy mit tudunk eddig a termékről, milyen specifikációk ismertek.

Mint az ismeretes a Xiaomi ebben a hónapban már bemutatta volna a Xiaomi 13 és Xiaomi 13 Pro készüléket, ami egy haláleset miatt csúszik, de valószínűleg ebben a hónapban biztosan megérkezik a kínai piacra, a globális megjelenésre pedig néhány hónapot kell majd várni.

Egyelőre idén ennek a két tagnak az érkezése mondható garantáltnak, viszont kiegészülhet majd a sorozat egy Ultra és egy Lite modellel is, ahogyan az eddigi években megszokhattuk.

A Xiaomi 13 Ultra lesz minden bizonnyal a sorozat legerősebb tagja, ami valószínűleg kamerákban tűnhet majd ki a tömegből. Egy forrás azt állítja, hogy a főkamera egy 1 hüvelykes Sony IMX989 lesz majd, ugyan az, mint ami a Xiaomi 12S Ultra készülékben is dolgozott. Természetesen ez is Leica lencsével lesz felszerelve.

Hardveresen valószínűleg egy Snapdragon 8Gen2 SoC fog benne dolgozni, hacsak nem csúszik át a megjelenése a következő év második felébe, mert akkor arra is van esély, hogy az előbb említett lapka felturbózott verzióját fogja majd megkapni.


Forrás