Koncepció képeken a Huawei P30 Pro

Egyre közeleg a Huawei P30 mobilok bemutatója. Többször is lehetett már hallani róluk és képek is kiszivárogtak, amin állítólag az említett készülékek tokjai láthatóak.


Így derült ki az is, hogy a P30 Pro négy darab hátlapi kamerával fog rendelkezni. Mondjuk ez a Galaxy A9 (2018) után valamilyen szinten sejthető is volt. Az eddig kiszivárgott infókat összerakva alkotta meg egy Youtuber, Waqar Khan a Huawei P30 Pro koncepcióját. Várhatóan a bemutatón is hasonló eszközt kapunk, hátul négy darab kamerával, amiből egy modul külön szigeten helyezkedik el másik három társától.Az előlappal kapcsolatban még nem tiszta minden részlet, de az biztos, hogy a kávák minimálisak lesznek és elég nagy az esély a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóra is. A notch borítékolható, már csak az a kérdés, hogy a P20 Pro-hoz hasonló kialakításban vagy a Mate 20 vízcsepp alakú szenzorszigetét kapja a masina, koncepció készítője szerint az utóbbival jön az új Huawei csúcsmobil.

A motorháztető alatt a nyár végén bemutatott 7 nanométeres gyártástechnológiával készült Kirin 980-at találjuk. Memóriakiosztás szempontjából több modell is forgalomba kerülhet és már gyárilag az Android 9 alapú EMUI 9 kezelőfelülettel jön a Huawei új P szériás zászlóshajója.

forrás: youtube