Küszöbön a Samsung Galaxy A12s

galaxy-a12-1

A dél-koreai cég frissítheti a Galaxy A 1X-es sorozatot a népszerűség növelésének érdekében. Egy új készülék van láthatáron.

INLOCK

A Samsung tavaly decemberében kezdte el forgalmazni a Samsung Galaxy A12 készüléket. Az árazása és specifikációi miatt, népszerűvé vált a felhasználók körében világszerte.

Nemrég megírtuk nektek, hogy egy új kiadása érkezhet meg, ami a cég saját fejlesztésű Exynos 850-es lapkakészletét kaphatja. Ez azért lehet nagy előrelépés, mivel a tesztek szerint a 8 nm-en gyártott lapka sokkal jobban teljesít, mint a MediaTek Helio P35, amit 12 nm-en gyártanak.

Pletykák szerint ez lehet a Samsung Galaxy A12s készülék. A processzor mellett az Android rendszer is újabb lehet, hiszen Android 10 helyett már alapból Android 11-et kaphatunk, amire a cég négy évig biztosít frissítést.

a12

A kijelzőt tekintve maradhat a 6,5 colos HD+ felbontású IPS LCD panel egy 8 MP-es szelfi kamera társaságában. Az akkumulátor 5000 mAh kapacitású, amit 15W-os maximális sebességgel lehet feltölteni, USB Type-C porton keresztül.

Kamerák tekintetében egy 48 MP-es főkamera, egy 8 MP-es széles látószögű kamera és 2 darab 2 MP-es érzékelő (makró, mélység) kaphat helyet a készüléken. Kétféle kivitel érkezhet: 4GB/64GB és 4GB/128GB-os verzió. A belső tárhely tovább bővíthető MicroSD kártyával további 1 TB-ot.

A Samsung Galaxy A12s 63.000 Ft és 70.000 Ft körül érkezhet meg Európába. Hivatalos megjelenési időpontról egyelőre még nincs hír.


Forrás