Láthatáron a Xiaomi Redmi 10

redmi 9

A Xiaomi rengeteg készüléket mutatott be az utóbbi időszakban. Úgy tűnik, hogy folytatja azt, amibe belekezdett, így újabb modell érkezhet a közeljövőben.

INLOCK

A Xiaomi tavaly mutatta be a Redmi 9 készüléket, ami azért volt siker, mert remek áron kínált nagy akkumulátort, hármas kamerarendszert és nagy tárhelyet és egy jól használható hardvert.

Pletykák szerit úgy tűnik, hogy nemsokára meg is érkezhet a készülék folytatása, ami várhatóan a Xiaomi Redmi 10 nevet kapja. Nem csodálkozom azon, hogy sokan már nem tudják követni ezeket a termék elnevezéseket, hiszen jelenleg is kapható a Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10 5G, Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Mi 10T, Xiaomi Mi 10T Pro modellek egyaránt.

redmi 9

A készülék modellszáma: 21061119AG. Olyan tulajdonságokkal érkezhet meg, mint a Dual SIM támogatottság, Wifi 5.1. A készülék elsősorban LTE kivitelben jöhet, de nem csodálkoznánk, ha később egy 5G-s verziót is piacra dobnának.

Arról egyelőre nincs hír, hogy milyen specifikációkkal lesz felszerelve. Ami valószínűleg garantálható az a nagy tárhely, minimum 5000 mAh-es akkumulátor és FHD+-os kijelző. Hivatalos árazásról és megjelenésről egyelőre még nincs hír.


Forrás