“Legyőzhetetlen” lesz az idei Black Shark

Black Shark Technology vezérigazgatója Luo Yuzhou megosztotta egy gondolatát Weibo-n az idén érkező Black Shark gamer telefon(ok)ról.

Az előző évek tendenciájával ellentétben tavaly márciusban két Black Shark mobilról is lerántották a leplet. Idén benne van a pakliban, hogy előbb érkezhetnek a széria legújabb tagjai, már meg is kaptuk az első infót a Black Shark Technology vezérigazgatójától Luo Yuzhou-től. A vállalat feje egy Weibo bejegyzést tett közzé, ami egyértelműen a következő Black Shark mobilra utal. Egy kicsit még fellengzősre is sikerült az üzenete, a kiírás szerint ugyanis Luo úgy gondolja, hogy szerinte legyőzhetetlen a mobil.

black-shark-5-0

Feltételezhetően az idei Black Shark telefonban Snapdragon 888 processzor kap majd helyet. Még jóval a Snapdragon 888 bejelentése előtt a Black Shark azt állította, hogy ők lesznek azok akik elsőként ilyen rendszerchippel dobnak majd piacra telefont, mint tudjuk ez végül nem így lett, a Xiaomi Mi 11 még tavaly, az év végén bemutatkozott.

A tavalyi évhez hasonlóan, most is kettő Black Shark mobilra számítunk. Annak ellenére, hogy most a Black Shark 4 és Balck Shark 4 Pro lenne a soros valószínűleg nem ezt a nevet fogják kapni. Mivel Kínában rossz előjelenek számít a 4-es szám így nincs kizárva, hogy egyből az 5-re ugrik a gyártó.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.