Lencsevégre kapták a dupla kijelzős Nubiát

írta: odinsann

A szóbeszéd szerint a Nubia Z18 egy speciális változata fog érkezni rövidesen, hátlapi kijelzővel (is) és szenzorsziget nélkül.


A Samsungtól már láthattunk egy alternatívát a dupla kijelzős készülékre, de a W2018 egy szétnyitható telefon, aminél azért hasznát vehetjük mindkét megjelenítőnek, nem úgy mint a most felbukkant Nubia esetében. A modell első ránézésre egy sima érintőképernyős okostelefonnak tűnik, természetesen a megszokott helyen találunk kijelzőt, de a hátlapon lévő kamerák alatt is elhelyezkedik egy méretes kijelző. A lent látható videó megosztását követően azonnal elkezdtek szivárogni az információk és az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy a Nubia Z18S lehet a képkockákon.

A videón egy szenzorsziget nélküli telefon van melyet megfordítva elsőnek fel sem tűnik a másodlagos megjelenítő, csak mikor hozzáérnek és felvillan. Hátlapján két kamerát láthatunk, ezek vízszintesen helyezkednek el, mellettük pedig a vaku és még két szenzor tűnik fel. Az biztos, hogy zsebből kivéve nem kell majd forgatnunk a telefont, de talán ezzel végeztem is a két megjelenítő előnyeinek felsorolásával. Kíváncsian várjuk a bemutatót, nem meg persze az árat is.

forrás: gsmarena