18 GB RAM-al és 1 TB tárhellyel jelent meg a ZTE új okostelefonja

zte

A kínai márka egy új okostelefont mutatott be az év végén, ami brutális hardveres képességekkel jelent meg.  Mutatjuk a ZTE Axon 30 Ultra Aerospace Edition-t.

crypto50

A ZTE egyre nagyobb fokozatra kapcsolat az utóbbi időszakban. Nem csak az olcsó kategóriába, hanem a csúcs készülékek közé is versenyzőket küldött, remélve, hogy növelni tudja a népszerűségét a világban. Az új exkluzív okostelefon november 25-től lesz megvásárolható Kínában, egyelőre még nem tudni, hogy milyen áron.

A fő specifikációkban nagyon hasonlít a mobiltelefon a ZTE Axon 30 Ultra készülékre. A kijelző egy 6,67 colos FHD+ felbontású és 144 Hz képfrissítésű és HDR10+ támogatottságú AMOLED kijelző.

zte

Az előlapon egy 16 MP-es szelfi kamera foglal helyet, míg a hátlapon összesen három kamera szerepel. Egy 64 MP-es főkamera, egy 64 MP-es ultraszéles látószögű kamera és egy 8 MP-es 5X optikai zoom-al rendelkező periszkópos kamera.

Hardveresen egy 5 nm-es Snapdragon 888 processzor hajtja a készüléket 18 GB RAM és 1 TB belső tárhely társaságában. Előbbit a virtuális tárhely segítségével 20 GB-ig bővíthetjük, míg utóbbi fix. Szoftveresen Android 11 fut a készüléken. Ha jól megnézzük a dizájnt, akkor biztosan mindenkinek a Samsung Galaxy Note 20 Ultra jut eszébe, ami kísértetiesen hasonlít az újdonságra.


Forrás