Lencsevégre kapták a Samsung Galaxy Z Fold2 5G-t

galaxy-fold-2-cover

Egy Twitter felhasználónak sikerült egy fotót készítenie az augusztus 5-én érkező Galaxy Z Fold2 5G-ről, és a képet fel is töltötte egy közösségi oldalra.

A pletykák szerint a Galaxy Fold folytatás a Note20 szériával augusztus 5-én kerül bemutatásra. Az eszközt illetően már hallhattunk róla, hogy nem csak egyszerűen Galaxy Fold2 lesz a neve, hanem Galaxy Z Fold2-nek fogják hívni. Valószínűleg a Galaxy Z Flip adta az ötletet ehhez az elnevezéshez. Ezt most egy kiszivárgott kép meg is erősíti, amin az érkezőfélben lévő készüléket láthatjuk éppen bekapcsolási állapotban. Láthatóan az 5G képes modellről van szó, azt egyelőre nem tudni, hogy az előző generációhoz hasonlóan lesz-e 4G-s változat is, vagy nemes egyszerűséggel csak 5G-s modelleket dob piacra a Samsung.

galaxy-z-fold-2-1

Ugyan a fenti kép elég jó minőségű, de ettől függetlenül nem sokat láthatunk a modellből a fekete keret és a fekete kijelző miatt. Egy picit azonban jobban megnézve észrevehetjük, hogy az előlapi kamerát egy jóval kisebb és elegánsabb megoldásra cserélte a Samsung.

A hardverspecifikációkat illetően még nem sokat tudunk a Galaxy Z Fold2-ről. A pletykák szerint 120 Hz-es képfrissítéssel ellátott kijelzőre számíthatunk. Állítólag a hátlapon egy 64 megapixeles főkamera dolgozik majd más egyéb szenzorok mellett. Az ára pedig körülbelül ugyan annyi lesz mint az elődnek, tehát ez még nem az olcsó Fold lesz, amiről korábban is lehetett hallani.