Már hazánkban is rendelhető a Red Magic 5G

A Nubia Red Magic 5G az előző hónapban mutatkozott be, első körben Kínában vált elérhetővé és most megérkezett a nemzetközi piacra is. Szerencsére nem kellett rá hónapokat várni, és az ára sem lett vészes a többi 5G-s csúcsmobilhoz képest.


Akárcsak a legújabb felsőkategóriás telefonok, a Red Magic 5G is Snapdragon 865 lapkával debütált. Memóriakiosztás tekintetében Kínában több modell is forgalomba került, de a globális piacra csak a 8/128 és 12/256 GB-os verziók jönnek. Előbbit Eclipse Black és a Hot Rod Red színben lehet majd beszerezni 579 eurós (202 ezer forint) áron, a 12 GB RAM-os variánsért pedig 649 eurót (227 ezer forint) kérnek, ez csak Pulse Neon színű változatban érhető el. Talán a 144Hz-es kijelző a készülék egyik legjobb tulajdonsága, aminek köszönhetően teljesen zökkenőmentes a játék, egyébként ez a legmagasabb képfrissítéssel dolgozó eszköz a piacon.

Akinek felkeltette az érdeklődését a Red Magic 5G, részletesebben egy korábbi cikkünkben olvashat róla. Ha szeretnél egyet vásárolni, azt a gyártó hivatalos oldalán tudod megtenni, egy rövid regisztrációt követően. Még csak az előrendelés folyik, a kiszállítást április 21 után ígéri a Nubia.