Már itthon is megvásárolható a HTC Desire 20 Pro

A HTC Desire 20 Pro megérkezett Magyarországra is, a kiegyensúlyozott okostelefon-élmény mellett, erőteljes, új négy hátlapi kamerás rendszert, 5000 mAh akkumulátort, egy méretes 6.5 hüvelykes kijelzőt  és 3,5mm-es audio jack csatlakozót kínál, bővíthető memória, és még számos hasznos tulajdonság mellett.

gearbest_banner_Redmi_9a

A HTC Desire 20 Pro-nak összesen öt kamerája van, így rendkívül sokoldalú e tekintetben, a 25 megapixeles szelfi kamera mellett négy kamera található egyvonalban rendezve a hátlapon. A kamerarendszer a rugalmasságon és sokoldalúságon kívül magában foglal egy 48 megapixeles f/1.8 kamerát is. A 118 fokos ultraszéles látószöggel rendelkező lencsével mesés panorámaképek készíthetőek, a 40mm-es kameralencse-közelítéssel pedig még a legapróbb részlet is megörökítésre kerül, a negyedik lencse élő, bokeh effektek segítségével visz mélységet a fotókba.

A hosszú üzemidővel rendelkező 5,000 mAh akkumulátor garancia arra, hogy a HTC Desire 20 Pro készülék tartsa a lépést a pörgős mindennapokban, soha ne merüljön le a fontos pillanatokban. Akár 156 óra folyamatos zenehallgatásról, vagy 27 óra megszakítás nélküli videó nézésről, vagy 25 óra internetböngészésről legyen szó, a HTC Desire 20 Pro mindig használatra kész.

A HTC Desire 20 Pro kamerarendszere 4K videók rögzítésére is képes, így a különleges pillanatok mindig csodásan kerülnek megörökítésre; a 6.5” méretű, 1080 x 2340 Full HD, finoman lekerekített élű kijelzőn pedig élvezetes visszanézni a videókat, vagy kikapcsolódni a kedvenc játékunk közben. A HTC Desire 20 Pro OnlyxBlack színben és 6GB RAM / 128GB ROM bővíthető memóriakonfigurációval érhető el.

A mobil elérhető az Extreme Digital, a Konzolvilág, az iPon, az Aqua és a Foramax üzleteiben, online boltjaiban, a HTC hivatalos, kizárólagos disztribúciós partnere a HRP Europe Kft.

„Nagyon izgalmas, hogy a HRP-vel együttműködve visszük piacra Magyarországon a HTC Desire 20 Pro készüléket. A HTC Desire 20 Pro sokoldalúan briliáns kamerával rendelkezik, így akár egy balatoni nyaraláson, vagy budapesti városnézésen készítünk felvételeket vele, mindenképp nagyszerű emlékeink maradnak meg. Mindezt megtoldottuk egy ragyogóan nagyszerű kijelzővel és a gondtalan mindennapokat támogató, hosszú üzemidejű akkumulátorral. Ez egy kiegyensúlyozott okostelefon, amellyel úgy fedezheted fel és örökítheted meg a világot, ahogyan szeretnéd.” – mondta Graham Wheeler, a HTC EMEA ügyvezetője

Magyarországon a OnyxBlack színben válik elérhetővé a HTC újdonsága, 119.990 Ft-os áron.