Olcsó táblagépet mutathat be a HTC

htc

A szivárgások szerint a tajvani gyártó egy olcsó tablettel készül. Mutatjuk a részleteket.

INLOCK

A HTC az utóbbi időszakban nem arról vált híressé, hogy rekord eladásokat könyvelhet el, viszont mindig tudtak új és innovatív termékekkel előrukkolni. A legtöbb esetben az árazást figyelembe véve nem a prémium szegmenst célozzák meg, és úgy tűnik ezen nem is akarnak változtatni, ennek fényében érkezik egy megfizethető tablet is a vállalat portfóliójába.

A pletykák szerint, új készülék HTC A100 néven jöhet, a rajongók eddig azt hihették, hogy egy okostelefonról van szó, de mint kiderült egy táblagéppel készül a HTC.

A nagyjából 60.000 Ft-os árért egy Spreadtrum T618-as processzor kaphat helyet a készülékben 8 GB RAM és 128 GB tárhely társaságában. Utóbbi két specifikáció szívderítően hathat, viszont a processzor nem egy erőgép. Persze ebben a kategóriában  ettől függetlenül jól szerepelhet.

A kijelző egy 10,1 colos FHD felbontású panel lehet. Szoftveres fronton Android 11-et kapunk. A hátlapon dupla kameralencse szerepel, aminek az elosztása 13 MP és 2 MP. Végül az akkumulátor kapacitás 7000 mAh-es.

Hivatalos megjelenésről és hivatalos árazásról egyelőre még nincs további információ.

Forrás