Snapdragon lapkával érkezett a HTC Desire 20+

htc-desire-20plus-cover

Középkategóriás telefonnal frissítette kínálatát a HTC, mutatjuk milyen lett legújabb készülékük, a HTC Desire 20+.

Egy kis kihagyás után úgy tűnik, hogy a HTC továbbra is gyártja a mobiltelefonokat. Most a HTC Desire 20 termékcsalád legújabb tagját mutatták be, amiről nevéből illetően arra gondolnánk, hogy a felső kategóriát képviseli, de ez nem így van. A készülék egy 6,5 hüvelykes 720 x 1600 pixelfelbontású LCD megjelenítővel érkezett. A megjelenítő körül – a promóciós képek alapján – nem éppen vékonynak mondható kávákat, a felső sávban pedig egy csepp alakú kamera-félszigetet találunk, benne egy 16 megapixeles szenzorral.

htc-desire-20plus

A hátlapra négy kamerát helyezett el a gyártó, az elsődleges szenzor 48 megapixeles. Ezen kívül van még egy 5 megapixeles ultraszéles látó, egy szintén 5 megapixeles mélységérzékelő és egy 2 megapixeles makró kamera. A számítások elvégzéséről a Qualcomm 8 nanométeres gyártástechnológiával készült lapkája, a Snapdragon 720G gondoskodik. A rendszermemória 6 GB a tárhely pedig 128 GB-os, de utóbbit microSD kártyával tudjuk bővíteni. Az Akkumulátor kapacitása 5000 mAh, ami egész jól hangzik, de a HTC nem árulta el, hogy a méretes telep mellé milyen gyorstöltést kapott a Desire 20+. Remélhetőleg azért nem kell órákig tölteni, hogy teljes töltöttséget érjünk el.

A készülék egyébként narancssárga és fekete színekben lesz kapható 8490 tajvani dollárért, ami átszámítva körülbelül 90 ezer forintot jelent. A nemzetközi premierről egyelőre még nem érkezett semmi hír.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.