Újdonsággal készül a HTC az IFA-ra

írta: remake

Korábban már hallottunk pletykákat a HTC U12 Life-ról, úgy tűnik augusztus 30-án a tajvani gyártó be is mutatja a készüléket.


Legalábbis erről árulkodik a cég Twitter oldala, amin azt írják “valami új” és a szöveg mellett közzétett képen egy “U” betű látható, ebből könnyen kikövetkeztethetjük, hogy az U12 Life-ról van szó. Ha hihetünk a korábbi infóknak az eszköz 18:9-es képarányú, 6 hüvelykes kijelzővel fog bemutatkozni, aminek felbontása 1080×2160 pixel lesz. A burkolat alatt Snapdragon 636 lapkakészlet dolgozik, 4 GB belső memória társaságában. A tárhely mérete 64 GB, amit microSD kártyával tudunk még bővíteni.

Hátul 16+5 megapixeles kamerákat találunk, az előlapi egység felbontása pedig 13 megapixel. Az akkumulátor kapacitása 3600 milliamperóra, a készülék rendelkezik IP67 tanúsítvánnyal is, akárcsak elődje. Nem hiszem, hogy ezzel a mobillal fogja megváltani a világot a HTC, nagyon itt lenne az ideje, hogy kigondoljanak valami okosságot, mert így pár hónapon belül lehúzhatja a rolót az egész mobilos szekciójuk.

forrás: twitter