Megérkezett a OnePlus 6T!

A korábban meghirdetett október utolsó napján tartandó Unlock The Speed eseményt a OnePlus az Apple miatt két nappal előrébb hozta, így a mai napon már meg is ismerkedhettünk a OnePlus 6T-vel.


A OnePlus 6T-ről már eddig is elég sokat tudtunk, de a gyártó a mai napon lerántotta a leplet a modellről. A készülék 6,41 hüvelykes 19,5: 9-es képarányú Optic AMOLED megjelenítőt kapott, melynek felbontása 1080 x 2340 pixel és vékonyabb kávák ölelik körül mint amit a OnePlus 6-nál láthattunk. A kijelzőben lévő szenzorsziget az elődhöz képest lényegesen kisebb lett, benne egy 16 megapixeles f/2.0 rekeszértékű kamera helyezkedik el.

Ami a hardvert illeti, Snapdragon 845 lapka gondoskodik a számítások elvégzéséről, a grafikus gyorsítást pedig egy Adreno 630 GPU hajtja végre. A OnePlus legújabb mobilja ezúttal is változatos memóriakiosztással érkezett, az alapmodell 6/128 GB-os, ára pedig 549 dollár. Ezen kívül még 8/128 és 8/256 gigabájtos változatokban szerezhetjük be az újdonságot, előbbi 579 dollárba kerül, utóbbi pedig 629 dollár.

A korábban látott promóciós képek már árulkodtak a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóról, ezt is megkapta az eszköz, ami a megjelenítő alsó részébe lett integrálva és a Huawei Mate 20 Pro-hoz hasonló technológiát használja. A 0,34 másodperces reakcióidővel rendelkező biometrikus azonosítónak köszönhetően a hátlapra már nem került ujjlenyomat olvasó.

Hátul két darab kamera helyezkedik el, ezek közül az egyik 16 megapixeles f/1.7-es rekeszértékű, a másik pedig egy szintén ekkora rekeszértékkel ellátott 20 megapixeles modul. Természetesen a 6T is Dash Charge-al tölthető, így akár 20 W-os töltéssel tudjuk táplálni a telefon 3700 mAh-s akkumulátorát.

A dobozból Android 9 Pie rendszerrel érkezett OxygenOS kezelőfelülettel csomagolhatjuk ki a mobilt, értékesítése november 6-tól kezdődik Európában.

forrás: oneplus