Megjelent a Xiaomi Book Air 13

A kínai vállalat néhány napja hivatalosan is bemutatta a Xiaomi Book Air 13 laptopot, amit Kínában hamarosan meg is lehet vásárolni. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Xiaomi a napokban tartott egy bemutatót Kínában, ahol piacra dobta a Xiaomi Redmi Note 12 sorozatot, valamint a Xiaomi Book Air 13 laptopot.

Sokan nem tudják, hogy a cég ilyen termékeket is gyárt, valószínűleg azért, mert a kínai piacon kívül nem sok helyen kaphatóak. Jelenleg a forrás azt állítja, hogy egyelőre még nincs arról információ, hogy a globális piacon is kapható lesz-e a termék.

Sajnos egyelőre még az sem tiszta, hogy hivatalosan milyen áron lesz kapható a készülék, de ha megnézzük a specifikációkat, akkor biztosan combos lesz.

Megjelenésre egy nagyon dizájnos készülékről beszélhetünk, amit akár teljesen kinyithatunk, így kitámasztva is használhatjuk. A kijelző egy gyönyörű 13,3 colos 2880X1800 px felbontású OLED panel, amit egy Gorilla Glass 3-as üveg véd. A készülék 12 mm vastag és 1,2 kg nehéz.

A termék két kiadásban kapható, egy i5-1230U processzorral felszerelt és egy i7-1250U CPU felszerelt lapkával. Az alapértelmezett RAM méret 16 GB mindkét esetben, a tárhelyért pedig egy 500 GB-os SSD felel.


Forrás