Megjelent a Xiaomi Redmi 10 Power

A Xiaomi nem áll le, hiszen újabb okostelefont mutatott be, ezúttal a Xiaomi Redmi 10 Power okostelefont, ami a 10-es széria megszámlálhatatlanadik tagja. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

crypto50

A Xiaomi Redmi 10 Power a napokban mutatkozott be Indiában, narancssárga és fekete színben, mindkét esetben műbőr hátlappal. Állítólag a termék durván 65.000 Ft-ért lesz majd megvásárolható, viszont azt még nem tudni, hogy más országban is meg lehet-e majd vásárolni a készüléket.

Hardveresen alapból egy nyolcmagos 6nm-en gyártott Snapdragon 680 dolgozik a készülékben, a forrás szerint pedig a 4GB és 6GB mellett, akár 8 GB RAM-ot is választhatunk. A belső tárhely alapból 128GB, ezt pedig tovább lehet bővíteni MicroSD kártya segítségével.

Sajnos, mint ahogy a legtöbb idén megjelent Xiaomi közép kategóriás okostelefonnál, itt sem kapjuk meg a legújabb Android rendszert, csupán az Android 11 alapokon futó EMUI 13-at.

A kijelző egy 6,7 colos HD+ felbontású IPS LCD panel, amit egy Gorilla Glass 3-as üveg véd. A szelfi kamera vízcsepp formában kapott helyet az előlapon, aminek a felbontása 5 MP. Ahogyan az a képen is látható, a hátlapon két kamerát találunk: egy 50 MP-es főkamerát és egy 2 MP-es mélységlencsét. Az akkumulátor telep méretes, valószínűleg ezért kapta a Power elnevezést, hiszen itt 6000 mAh-es akksit kapunk, amit 18W-al tudunk maximális sebességgel tölteni, a dobozban viszont csak egy 10W-os adapter lapul.


Forrás