Megjelent a Xiaomi Redmi Note 11R

xiaomi

A kínai vállalat a napokban egy új okostelefont dobott piacra  Xiaomi Redmi Note 11R néven, mi pedig megmutatjuk nektek, hogy mit kell tudni a készülékről.

A Xiaomi szeptember 30-án hivatalosan is bemutatta a már régóta pletykált Xiaomi Redmi Note 11R okostelefont. A termék Kínában jelent meg szürke fekete és kék színben. A globális piacra viszont szinte 100% hogy nem fog érkezni, ugyanis lényegében ez egy Poco M4 5G okostelefon átnevezve, ami több országban is kapható világszerte.

A készülék alap kiadásának a nyitóára durván 70.000 Ft, míg a legextrább kiadás 85.000 Ft-ot kóstál. A termék dizájnban is megegyezik a Poco kiadásával, csupán az a különbség, hogy Xiaomi felirat szerepel a hátlapon.

Itt is hardveresen egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 700-as lapka dolgozik a készülékben maximum 8 GB RAM és 128 GB belső tárhely mellett.

A kijelző egy 6,58 colos FHD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű IPS LCD panel, amin vízcsepp kivágásban szerepel az 5 MP-es szelfi kamera. A hátoldalon két kameralencsét találunk, az egyik 13 MP-es, a másik pedig 2 MP. Szoftveresen alapból Android 12 alapokon futó MIUI 13 fut a készüléken.


Forrás