Megjelent a Xiaomi Redmi Note 12 Pro és Pro+ okostelefon

A kínai vállalat néhány napja hivatalosan is bemutatta a Xiaomi Redmi Note 12 Pro és Pro+ okostelefont. Mutatjuk, hogy mit tudunk a készülékekről.

A Xiaomi Redmi Note 12 Pro és Pro Plus okostelefon november 1-től hivatalosan is megvásárolható Kínában. Előbbi modell legerősebb kiadása durván 125.000 Ft-os áron nyit, míg utóbbi modellnél a legerősebb modell indulóára 140.000 Ft.

Arról egyelőre még nincs hír, hogy globálisan is megfognak-e jelenni a termékek, avagy sem az biztos, hogy mi tudósítani fogunk titeket a fejleményekről.

Mindkét készülék hardveresen egy MediaTek Dimensity 1080-as lapkát kapott meg, mellé pedig maximum 12 GB RAM és 256 GB belső tárhely társulhat. A kijelző mindkét esetben egy 6,67 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű OLED panel, amin Infinity-O kivágásban helyezkedik el a 16 MP-es szelfi kamera.

A készülékek között összesen két főbb különbséget találunk: az egyik a főkamera, ami a Pro + esetében egy 200 MP-es szenzor, ami optikai képstabilizálással is rendelkezik, míg a sima Pro modellnél egy 50 MP-es főkamera kapott helyet. A másik különbség a töltési sebesség, mivel a sima modell maximális töltési sebessége 67W, míg a Pro+ modellé 120W lett.


Forrás