Megjelent az „új” Xiaomi Redmi Note 11 SE

A kínai vállalat a napokban egy új okostelefon dobott piacra, Xiaomi Redmi Note 11 SE néven. Mutatjuk, hogy mit kell tudni erről a termékről.

A Xiaomi a napokban egy új okostelefont jelentett be, ami több fronton is tud érdekességet nyújtani. Egyrészt az elnevezésben, ugyanis még az év elején már megjelent egy Xiaomi Redmi Note11 SE okostelefon Kínában, de teljesen más specifikációkkal. Az új készülék Indiában lesz megvásárolható először, augusztus 26-tól.

Másrészt az is egy érdekesség, hogy a termék, konkrétan egy átnevezett Xiaomi Redmi Note 10S okostelefon egy az egyben. Ez egy érdekes lépés a gyártótól, hiszen utóbbit is meg lehetett vásárolni Indiában is, így az sem mondható, hogy a piac igényelte volna ezt ilyen formában. Ebből kiindulva arra is van esély, hogy más piacon is megjelenhet majd, hasonló adottságokkal, de egyelőre erről még nincs információnk.

Hardveresen a készülék egy nyolcmagos MediaTek Helio G95 lapkával van felszerelve, amit háromféle kivitelben lehet választani: 6GB/64GB, 6GB/128GB, 8GB/128GB. Szoftveresen alapból Android 11 fut rajta, ami abból kiindulva, hogy már mindjárt Android 13-ra frissülnek a készülékek, elég elkeserítő. A kijelző egy 6,43 colos FHD+ felbontású AMOLED panel.


Forrás