Megmutatta az erejét a Redmi Note 9 Pro

Március 12-én debütál a Redmi 9 széria és ahogy várható volt eddig minden nap jött hír valamelyik mobilról. Most a Redmi Note 9 Pro futott egy kört a Geekbench-nél, de a specifikációk terén nem nagyon lettünk előrébb.


Ha hihetünk a Geekbench-nek akkor 6 GB RAM-mal szerelt modell biztosan lesz a Redmi Note 9 Pro-ból. A Gizmochina úgy tudja a 6 GB RAM mellé 128 GB tárhely jár majd, és forgalomba kerül egy 4/64 GB-os verzió is. A titokzatos Qualcomm rendszerchipről sokat nem tudunk meg, az biztos, hogy nyolcmagos és az alapórajele 1,8 GHz. A szintetikus tesztet 569 egymagos és 1755 többmagos pontszámmal zárta a Redmi újdonsága, az elért eredmény alapján ez nagyjából a Snapdragon 720G szintje.

A lapkát egyébként “curtana” néven említi a benchmark app, mivel erről eddig még nem hallottunk, úgy tűnik a pletykáknak van alapja és valóban egy teljesen új chipset-ről van szó. A gyártó még nem fedte fel a Redmi Note 9 sorozat teljes specifikációit, de a négy darab hátlapi kamera már megerősítést nyert. Ezen felül egy teaseren “magával ragadó játékélményt” és “páratlan gyorstöltést” ígér a Redmi. Mivel a néhány hónapja bemutatott Redmi Note 8 Pro a 18 W-os gyorstöltést támogatta, gyaníthatóan a következő generáció esetében legalább 22,5 W-ot kapunk.

Kövessetek minket bennünket továbbra is, mert az elkövetkezendő napokban még biztos hallat magáról a Redmi Note 9 és a Note 9 Pro.

Kapcsolódó cikkek:

Redmi Note 9: megvan a bemutató időpontja

Koncepcióképeken a Redmi Note 9 Pro