Akciófigyelő: Microsoft és Antivírus szoftverkulcsok bomba áron!

A KeysWorlds.com elindította újévi leárazásait amiben Windows, Office és különböző Antivírus és Biztonsági alkalmazások szoftverkulcsait tudjuk megvásárolni az eredeti ár töredékéért.


A vásárlás előtt érdemes alaposan körülnézni még az oldalon, hiszen az olyan alkalmazásboltok mint a Steam, az Epic, az Origin vagy éppen a Uplay egyes játékai is megtalálhatóak a KeysWorlds.com kínálatában. Ezek valamivel olcsóbbak, mint máshol, de az igazán nagy akció a Windows, az Office és a különböző Antivírus szoftverekre van. Felesleges feltört Windows-zal bajlódni, amikor 3000 Forintért már eredetit is vehetsz és nem kell a futárra sem várni, hiszen a rendelt szoftverkulcsot a fizetést követően pár percen belül e-mailban megkapod. Az újévi akció keretén belül több népszerű Microsoft terméket tudunk megvásárolni, 35 százalék kedvezménnyel, ehhez a NYOFF35 kuponkódot kell megadni a fizetés előtt a kosárnál.

Az Office 2016 egy átlagfelhasználó számára tökéletes választás, benne van a Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, InfoPath, Publisher és Skype. Az Office 2019 már jóval több új funkcióval rendelkezik, ilyen például a dokumentumok azonnali fordítása, matematikai egyenletek a Wordben vagy az új Excel függvények. Az Office 2016-ot már 7100 forintért megveheted, az Office 2019 pedig 13.300 Forintba kerül. Akkor jársz viszont a legjobban ha Windows-t is veszel mellé, 8400 Forintért egy csomagban megkapod a Windows 10 Professional-t és az Office 2016 Pro-t. Az öt szoftverkulcsos Windows 10 Pro-n is sokat lehet spórolni, ha mondjuk vállalkozásod van, a KeysWorlds.com-on 9900 Forintot kérnek érte, máshol ez bőven 150-200 ezer forint felett lenne.

Az új gép védelméről sem árt gondoskodni, van pár Antivírus szoftver is elég baráti áron, a Norton, a McAfee és a Kaspersky valószínűleg mindenkinek ismerős. Most a NYOFF25 kuponnal további 25 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni őket. Csak összehasonlításként, a Kaspersky Antivirus egy évre itt 5950 Forint, a Kaspersky oldalán viszont 7200 Forintba kerül.

A vásárlás egyszerű, válaszd ki a terméket amit szeretnél, majd a kosárnál Microsoft szoftverkulcsok estében használd a NYOFF35 kupont, Antivírus szoftvernél pedig NYOFF25 kupont kell megadni ahhoz, hogy a fenti árakon tudj vásárolni. Fizetni bankkártyával vagy PayPal-on keresztül lehet. Ha valamiben elakadtál dobj egy e-mailt a [email protected] és segítenek neked.