Mostantól FullView kijelzővel jönnek a Honor mobiljai

írta: odinsann

A nemrégen bemutatott Honor View 10 és 7X már 18: 9 képarányú FullView megjelenítővel került a nagyközönség elé, most pedig az a hír járja, hogy egyre több ilyen kijelzővel rendelkező mobillal lesz majd dolgunk.


Ronald Quandt pár napja már beszámolt arról, hogy milyen kódnevet kaptak a Huawei hamarosan érkező csúcskészülékei. Most pedig a Honor Német leányvállalatától szerzett be egy igen érdekes információt. Ez alapján a jövőben érkező Honor mobilok mindegyike 18: 9 képarányú FullView képernyővel fog rendelkezni. Ronald beszámolt arról, hogy a vállalat teljes egészében áttér erre, melyet mi sem bizonyíthatna jobban mint a cég nyilatkozata, mely szerint “a jövőben nem lesz olyan új Honor telefon, amely nem rendelkezik FullView kijelzővel”.

Ha az infó valóban igaz, akkor az olcsóbb árkategóriába tartozó Honor készülékek is ilyen megjelenítőt kaphatnak, ami igazán jó hírnek számít. Quandt azt is kijelentette, hogy februárban a Honor 8 Pro és a Honor 9 is megkapja az EMUI 8 Oreo alapú frissítését. A 7X tulajdonosok, azonban csak a második negyedévben jutnak hozzá.