Nagyon jól teljesített a strapateszten a Xiaomi Black Shark 4

black-shark-4-cover

Egész jól bírta Zack Nelson tesztjét a Xiaomi Black Shark 4, amit nem lehetett elhajlítani mint a konkurens gamer mobilokat.

Ugyan már nem mai darabnak számít a Black Shark 4, de a mobil még csak most jutott el a népszerű YouTuberhez, Zack Nelsonhoz a JerryRigEverything csatorna tulajdonosához. A készülék a szokásos teszten esett át, amin meglepően jól teljesített. A kijelző a Hohs keménységi skála 6-os szintjén kezdett el karcolódni. A keret a többi mobilhoz képest valamivel könnyebben gyűjtötte be a sérüléseket a Black Shark 4 a PVC vágó által, de azt azért hozzá kell tennünk, hogy nem éppen számít mindennapinak, hogy valaki ezzel karcolgatja a telefonját.

Miután a kijelzőt Zack 25 másodpercig melegítette egy öngyújtóval rövid idő után a pixelek is visszaálltak helyükre. Az oldalt található gombok  egész jól bírták a megmérettetést, még a mély karcolások ellenére is megfelelően működtek. Valamint a Black Shark 4 a hajlításnak is teljes mértékben ellenállt, még nagyobb erőkifejtés ellenére sem hajlott el a telefon, nem úgy mint a konkurens Lenovo Legion 2 vagy az Asus ROG Phone 5.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.