Nem kell péntekig várni – elindult az Alza.hu Black Friday!

A mai naptól egészen november 29-ig él az Alza.hu Black Fiday akciója. A leárazott termékek portfóliója elég széles, garantáltan megtalálja majd mindenki a megfelelő ajándékokat.

gsmring_webshop_banner

Tavaly szinte egész évben Black Friday-t tartott az Alza, ami miatt kaptak is egy több mint 800 millió forintos büntetést. Sejthető volt, hogy az idei Black Friday akciójukat sem zavarják majd le egy nap alatt, november 29-ig tart a promóciós időszak, így bőven lesz ideje mindenkinek böngészni az ajánlatok között. A különböző árucikkek termékkategóriákba vannak sorolva, hogy mindenki könnyebben megtalálja amit keres.

Az alábbi kategóriák közül lehet választani:

A promóciónak van egy főoldala is ahol külön megtaláljuk a legnépszerűbb, a legtöbbet eladott, a legdrágább, a legolcsóbb és a legújabb akciós termékeket és akad köztük pár elég jó vétel is:

Van olyan termék ami egy ezressel olcsóbb, és rögtön betették a Black Friday akcióba, ami nem túl korrekt megoldás. Mivel több ezer termék van érdemes körülnézni, hátha belebotlasz valamibe, amit megéri megvásárolni.

Tipp: Mielőtt rendelnél, érdemes rákeresni az adott termékre valamelyik árösszehasonlító oldalon is, ne dőlj be rögtön az akciós árnak, lehet máshol még olcsóbban hozzá tudsz jutni. (A fent kiemelt öt ajánlat valóban az Alza.hu-n van jelenleg a legjobb áron)

Borítókép: Alza.hu