Népszerű a Xiaomi Redmi Note 12 sorozat

xiaomi

A kínai vállalat néhány hete mutatta be a Xiaomi Redmi Note 12 sorozatot, ami az első eladási adatok szerint nagyon népszerű a vásárlók körben. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Xiaomi nemrég piacra dobta a Xiaomi Redmi Note 12 sorozatot Kínában elég jó árazással és specifikációkkal, ami meg is látszik az első eladási adatokon.

A cég néhány nap alatt több, mint 350.000 darab készüléket értékesített, figyelembe véve a sorozat összes tagját, amik a következőek: Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ és Xiaomi Redmi Note 12 Explorer.

Arról egyelőre még nincs infó, hogy a globális piacra mikor érkezhet meg a széria, de ha az előd modellekből indulunk ki, akkor erre néhány hónapot várnunk kell majd, emellett specifikációkban is eltérhetnek a modellek, de az elnevezés maradhat. Az új termékek olyan újításokat hoztak el, mint például a 200 MP-es hátlapi főkamera, ami a legerősebb modellekben kapott helyet.

Emellett egy másik nagy újítás is bemutatkozott, ami nem más, mint a 210W-os vezetékes töltés, ami egy új rekordnak mondható, ha a töltési sebességeket vesszük figyelembe. Az Explorer kiadás a cég szerint 9 perc alatt tölthető fel 0%-ról indulva, ami nem kis teljesítmény.


Forrás