Péntek van, indul a Black Friday!

November első péntekén a MediaMarkt már el is indította az első Black Friday akcióját. A MadiaMarkt Black Friday napok egészen november 08-ig tart, addig szemezgethetünk az ajánlatok között.

A promóció főoldalát ezen a linken keresztül tudod elérni, kategóriákra lebontva lehet választani a különböző termékek közül, de vannak kiemelt ajánlatok is, ezek közül néhány már el is fogyott. Rengeteg leértékelt termék van, ezek többsége valóban a MediaMarkt-nál van jelenleg a legjobb áron, az Árukereső szerint.

Itt van néhány bomba ajánlat:

Elsőként érdemes a főoldalon kezdeni, de ha nincs konkrét elképzelésed kategóriákra lebontva is válogathatsz a termékek közül, ezeket innen tudod elérni:

A következő hetekben minden pénteken tart valamelyik nagyobb webáruház Black Friday-t ha nem szeretnél lemaradni a legjobb ajánlatokról és akciókról kövess minket!

Van egy webshopod vagy üzleted és Nálatok is lesz Black Friday? Jelezd nekünk egy e-mail-ben az info@gsmring.hu-n, írd meg kiemelt ajánlataid és készítünk róla egy cikket, hogy minél több emberhez eljuthasson!

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.