Render képeken a Honor Magic 4 Lite

honor

A kínai vállalat hamarosan piacra dobhatja a nemrég bemutatott csúcskészülékeinek az olcsóbb változatát, a Honor Magic 4 Lite-ot.

crypto50

A Honor néhány hete mutatta be a Honor Magic 4 és 4 Pro készüléket, aminek a napokban megjelenhet az Ultimate kiadása, emellett most a Honor Magic 4 Lite specifikációi is kiszivárogtak. Ez a termék render képeken is látható már, ami azt mutatja, hogy nagyon hasonlíthat a nagyobbik testvérekre.

A pontos bemutatási időpontról és arról, hogy hol lesz kapható a termék, egyelőre még nincs hír, de a forrás azt állítja, hogy durván 120.000 Ft környékén lehet a nyitóár. Az is lehetséges, hogy a napokban a Honor Magic 4 Ultimate Edition mellett fog megjelenni a termék.

A kijelző állítólag egy 6,81 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű LCD panelt kaphatunk, a szelfi kamera pedig Infinity-O kivágásban helyezkedhet majd el, aminek a felbontása 16 MP-es lehet. Ahogyan a render képeken is jól látható, a hátlapon három kamera fog szerepelni. Lesz egy 48 MP-es főkamera, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység lencse is.

Hardveresen egy Snapdragon 695 fog dolgozni a készülékben, ami mellé 6GB RAM és 128GB belső tárhely társulhat. Szoftveresen nem a legújabb rendszert kapjuk, hiszen Android 11 alapokon a Magic UI 6 fog futni rajta. Az akkumulátor kapacitása méretes, 4800 mAh-es telep, viszont ez kell is ehhez a nagy kijelzőhöz.


Forrás