Render képeken az új Xiaomi Redmi Pad

A kínai vállalat az új okostelefonok mellett egy táblagépet is piacra dobhat, amiről már rengeteg szivárgás érkezett. Most render képeken is megtekinthetjük ezt.

A Xiaomi október elején hivatalosan is piacra dobhatja a Xiaomi 12T sorozatot, valamint új vezeték nélküli fülhallgatóval is készülhetnek, amiről nem sokat tudunk. Mindezek mellett állítólag érkezni fog még egy új tablet Xiaomi Redmi Pad néven, amit állítólag zöldben, szürkében és ezüstszínben is piacra fognak dobni.

Arról nincs hír, hogy globálisan is megjelenhet-e a termék, sem arról, hogy milyen áron, de az biztos, hogy október 4-én mindent meg fogunk tudni.

Hardveresen állítólag egy nyolcmagos MediaTek Helio G99 SoC fog a készülékben dolgozni 4GB RAM és 128GB belső tárhely mellett, utóbbit pedig minden bizonnyal tovább lehet bővíteni MicroSD kártya segítségével. Szoftveresen alapból Android 12 fog majd futni rajta, ami később tovább frissülhet majd a legújabb rendszerre.

A kijelző egy 10,61 colos FHD+ felbontású IPS LCD panel, ami 90 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik, a max fényereje pedig 400 nit lesz. Állítólag két kamerát fog majd megkapni a termék. Lesz egy 8 MP-es szelfi kamera és egy 8 MP-es hátlapi kamera is.


Forrás